Kulturskolan erbjuder sångkurs

För mer information, se vår hemsida https://www.markaryd.se

Ladda ner original Ladda ner mp4

Inga videos hittades

Vision 2030
Möjligheternas Markaryd - tillsammans gör vi varandra bättre, det här är vår vision för Markaryds kommun. Mer om vår vision för Markaryds kommun finns på www.markaryd.se/vision2030
Vision 2030 - Samhällsbyggnad
Möjligheternas Markaryd - tillsammans gör vi varandra bättre, det här är vår vision för Markaryds kommun. Visionen är uppdelad i fem olika målområden, i den här filmen ser ni vår vision för samhällsbyggnad.
Välkommen ombord buss 325
Nu blir det lättare att pendla till och från jobbet! Den 12 december börjar de nya pendlingsbussarna att köra den skräddasydda turen 325 mellan Markaryd, Veinge och Halmstad. Busslinjen har skapats med nio dubbelturer, anpassade för att uppmuntra till arbetspendling.
Vision 2030 - Omsorg
Möjligheternas Markaryd - tillsammans gör vi varandra bättre, det här är vår vision för Markaryds kommun. Visionen är uppdelad i fem olika målområden, i den här filmen ser ni vår vision för Omsorg.
Vision 2030 - Utbildning
Möjligheternas Markaryd - tillsammans gör vi varandra bättre, det här är vår vision för Markaryds kommun. Visionen är uppdelad i fem olika målområden, i den här filmen ser ni vår vision för Utbildning.
Vision 2030 - Kultur och Fritid
Möjligheternas Markaryd - tillsammans gör vi varandra bättre, det här är vår vision för Markaryds kommun. Visionen är uppdelad i fem olika målområden, i den här filmen ser ni vår vision för kultur och fritid.
Välkommen ombord buss 325
Nu är det lättare att pendla till och från jobbet! Hjärtligt välkomna ombord de nya pendlingsbussarna som kör den skräddasydda turen 325 mellan Markaryd, Veinge och Halmstad. Busslinjen har skapats med nio dubbelturer, anpassade för att uppmuntra till arbetspendling.
Manifestation för Ukraina
Bengt Germundsson - kommunstyrelsens ordförande uppmärksammar Ukrainas självständighetsdag utanför kommunhuset i Markaryd den 24 augusti 2022 .
Vision 2030 - Sysselsättning
Möjligheternas Markaryd - tillsammans gör vi varandra bättre, det här är vår vision för Markaryds kommun. Visionen är uppdelad i fem olika målområden, i den här filmen ser ni vår vision för Sysselsättning.
The municipality of Markaryd stands behind Ukraine
The municipality of Markaryd stands behind Ukraine's fight for freedom, democacy and independence. We continue to raise the Ukrainian flag at our town hall to show our solidarity with your country and people.