Välkommen att söka jobb hos socialförvaltningen

Förvaltningschef Johan Rutgersmark

Ladda ner original Ladda ner mp4

Inga videor hittades

Vision 2030
Möjligheternas Markaryd - tillsammans gör vi varandra bättre, det här är vår vision för Markaryds kommun. Mer om vår vision för Markaryds kommun finns på www.markaryd.se/vision2030
Var i kommunen ska startskottet för Hållbarhetsveckan hållas?
Den 22-28 april är det dags för årets Hållbarhetsvecka i Markaryds kommun. Hållbarhetsveckan är en återkommande vecka som fokuserar på att lyfta de globala miljömålen i Agenda 2030. Veckan inleds med att vi planterar ett träd, men var? Det hjälper barnen på Tranans förskola oss att lotta fram! Årets tema Årets tema är "Vi sår ett frö" vilket innebär att vi kommer att fokusera på att genom de olika aktiviteter som anordnas under veckan så ska vi så ett frö - både mentalt och fysiskt. I samband med veckan anordnas dagliga aktiviteter, vad sägs om en föreläsning med Stefan Edman? Eller ett gratis träningspass hos någon av våra föreningar? Vi ordnar även tävlingar - vad sägs om att vinna ett Markaryds-presentkort? Eller kanske årskort till Markaryds IF? Läs om allt det här och mycket mer på https://www.markaryd.se/hallbarhetsveckan
Vision 2030 - Samhällsbyggnad
Möjligheternas Markaryd - tillsammans gör vi varandra bättre, det här är vår vision för Markaryds kommun. Visionen är uppdelad i fem olika målområden, i den här filmen ser ni vår vision för samhällsbyggnad.
Välkommen ombord buss 325
Nu blir det lättare att pendla till och från jobbet! Den 12 december börjar de nya pendlingsbussarna att köra den skräddasydda turen 325 mellan Markaryd, Veinge och Halmstad. Busslinjen har skapats med nio dubbelturer, anpassade för att uppmuntra till arbetspendling.
Vision 2030 - Sysselsättning
Möjligheternas Markaryd - tillsammans gör vi varandra bättre, det här är vår vision för Markaryds kommun. Visionen är uppdelad i fem olika målområden, i den här filmen ser ni vår vision för Sysselsättning.
Vision 2030 - Utbildning
Möjligheternas Markaryd - tillsammans gör vi varandra bättre, det här är vår vision för Markaryds kommun. Visionen är uppdelad i fem olika målområden, i den här filmen ser ni vår vision för Utbildning.
Vision 2030 - Kultur och Fritid
Möjligheternas Markaryd - tillsammans gör vi varandra bättre, det här är vår vision för Markaryds kommun. Visionen är uppdelad i fem olika målområden, i den här filmen ser ni vår vision för kultur och fritid.
Vision 2030 - Omsorg
Möjligheternas Markaryd - tillsammans gör vi varandra bättre, det här är vår vision för Markaryds kommun. Visionen är uppdelad i fem olika målområden, i den här filmen ser ni vår vision för Omsorg.
Kulturskolan erbjuder saxofonkurs
För mer information, se vår hemsida https://www.markaryd.se
Kulturskolan erbjuder gitarrkurs
För mer information, se vår hemsida https://www.markaryd.se
Kulturskolan erbjuder trumkurs
För mer information, se vår hemsida https://www.markaryd.se
Kulturskolan erbjuder pianokurs
För mer information, se vår hemsida https://www.markaryd.se
Uteklassrum
På gymnasieskolan i Markaryd (KCM) finns nu ett uteklassrum.