Vision 2030 - Omsorg

Möjligheternas Markaryd - tillsammans gör vi varandra bättre, det här är vår vision för Markaryds kommun. Visionen är uppdelad i fem olika målområden, i den här filmen ser ni vår vision för Omsorg.

Ladda ner original Ladda ner mp4

Inga videor hittades

Vision 2030
Möjligheternas Markaryd - tillsammans gör vi varandra bättre, det här är vår vision för Markaryds kommun. Mer om vår vision för Markaryds kommun finns på www.markaryd.se/vision2030
Välkommen ombord buss 325
Nu blir det lättare att pendla till och från jobbet! Den 12 december börjar de nya pendlingsbussarna att köra den skräddasydda turen 325 mellan Markaryd, Veinge och Halmstad. Busslinjen har skapats med nio dubbelturer, anpassade för att uppmuntra till arbetspendling.
Uteklassrum
På gymnasieskolan i Markaryd (KCM) finns nu ett uteklassrum.
Vision 2030 - Utbildning
Möjligheternas Markaryd - tillsammans gör vi varandra bättre, det här är vår vision för Markaryds kommun. Visionen är uppdelad i fem olika målområden, i den här filmen ser ni vår vision för Utbildning.
Vision 2030 - Kultur och Fritid
Möjligheternas Markaryd - tillsammans gör vi varandra bättre, det här är vår vision för Markaryds kommun. Visionen är uppdelad i fem olika målområden, i den här filmen ser ni vår vision för kultur och fritid.
Vision 2030 - Samhällsbyggnad
Möjligheternas Markaryd - tillsammans gör vi varandra bättre, det här är vår vision för Markaryds kommun. Visionen är uppdelad i fem olika målområden, i den här filmen ser ni vår vision för samhällsbyggnad.
Kulturskolan erbjuder fiolkurs
För mer information, se vår hemsida https://www.markaryd.se
Kulturskolan erbjuder sångkurs
För mer information, se vår hemsida https://www.markaryd.se
Välkommen ombord buss 325
Nu är det lättare att pendla till och från jobbet! Hjärtligt välkomna ombord de nya pendlingsbussarna som kör den skräddasydda turen 325 mellan Markaryd, Veinge och Halmstad. Busslinjen har skapats med nio dubbelturer, anpassade för att uppmuntra till arbetspendling.